Za predsjednika sisačke podružnice HSP-a ponovno izabran Damir Marić

Na Petom zboru sisačke podružnice Hrvatske stranke parava (HSP) danas je za predsjednika ponovno izabran Damir Marić, član sisačkoga Gradskog poglavarstva. L

Marić je ponovno izabran za predsjednika na zatvorenoj sjednici, nije imao protukandidata, a u nastupnom govoru najavio je da će sisački HSP i dalje raditi na komunalnim i gospodarskim projektima bitnim za poboljšanje kvalitete života Siščana.

Podsjetio je da je HSP na posljednjim lokalnim izborima u svibnju 2001. godine osvojio 12 posto glasova i četiri mjesta u sisačkome Gradskom vijeću.

Zajedno s HDZ-om, HKDU-om i Demokratskom strankom umirovljenika (DSU), HSP sudjeluje u gradskoj vlasti, te ima tri člana u Gradskome poglavarstvu, od kojih je jedno volontersko mjesto zamjenika gradonačelnika.

Sisački HSP ostvario je vrlo dobre rezultate i na prošlogodišnjim mjesnim izborima, na kojima je potvrdio da je treća politička stranka, nakon HDZ-a i SDP-a, a pobijedio je u prigradskome naselju Komarevu, ključnome mjestu za obranu Siska u Domovinskom ratu.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marić je ustvrdio kako bi HSP ostvario još bolje rezultate da njegove inicijative i projekte nije blokirao ili preuzeo HDZ. Pritom je istaknuo da je HSP, "iako nije ostvario sve planirane i pokrenute projekte, prepoznat po poštenom odnosu prema građanima.

Zboru sisačkoga HSP-a bili su nazočni predsjednik Glavnog stana te stranke i zamjenik sisačko-moslavačkog župana Velimir Kvesić i predsjednik sisačko-moslavačkoga Županijskog vijeća HSP-a i saborski zastupnik te stranke Pejo Trgovčević.

(Hina) xžmal ysp

(Hina)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara