Zagreb: Pušten muškarac koji se jutros htio zapaliti ispred Ministarstva branitelja

ZAGREBAČKA policija izvijestila je danas da je M.D., koji se jutros polio benzinom i prijetio da će se zapaliti ispred zgrade Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, nakon uhićenja doveden u obližnju policijsku postaju i pušten.

Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti priopćilo je da je M.D. jutros, nakon ulaska u zgradu Ministarstva i pokušaja da riješi svoju stambenu problematiku, izašao ispred zgrade Ministarstva i polio se benzinom prijeteći da će se zapaliti.

U priopćenju Ministarstva navodi se da je M.D. ušao jutros u predvorje zgrade Ministarstva u vidno rastresenom stanju te da se nakon ulaska, u pokušaju rješavanja svoje stambene problematike, polio zapaljivom tekućinom i prijetio zapaljenjem.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon brze reakcije djelatnika Ministarstva, razgovora s državnim tajnikom i resornim pomoćnicima ministrice, M.D. se pribrao, stoji u priopćenju.

S M.D., koji se liječi od duševne bolesti, razgovarat će i potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor, najavljeno je u priopćenju Ministarstva.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara