Zagreb: U plastičnoj bačvi pronađen mrtav muškarac

U PLASTIČNOJ bačvi na balkonu u zagrebačkoj četvrti Trnje policija je večeras pronašla leš 44-godišnjeg muškarca, za kojeg se pretpostavlja da je, nesretnim slučajem, preminuo prije pet do šest dana, doznaje se u policiji.

Tijelo preminulog muškarca policija je zatekla u bačvi visokoj oko metar i širokoj 80-ak centimetara, smještenoj u improviziranoj kupaonici na balkonu trošne kuće u naselju Njivice. Policija procjenjuje da je muškarac stradao od strujnog udara izazvanog električnim grijačem kojim je pokušao ugrijati vodu u bačvi.

Nakon nekoliko dana tijelo je pronašao pokojnikov podstanar, koji unajmljuje susjedni stan. U vrijeme nesretnog slučaja podstanar nije bio u gradu, a leš je pronašao kada je poslijepodne došao platiti stanarinu, doznaje se u operativnom dežurstvu zagrebačke Policijske uprave.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je na mjesto nesreće došla oko 18,40 sati, a na ulaznim vratima nisu pronađeni tragovi nasilnog ulaska. Tragovi nasilja nisu uočeni niti na pokojnikovu tijelu, pa policija odbacuje mogućnost da se radi o ubojstvu.


Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara