Zbog "kurbetine" Mraoviću još jedna tužba

Zbog "kurbetine" Mraoviću još jedna tužba

"SUD je povirova’ toj kurbetini koja se fucala sa svim i svakim u Gospiću. A ta kurbetina dobila je sud na temelju vašeg pritiska i vaše lopovije i mržnje svega što je hrvatsko”, izjava je 59-godišnjeg Josa Mraovića, poznatijeg kao "Lički Tuđman", pred "buketom" novinarskih mikrofona i kamera radi koje je američka košarkašica IlliIsha Jarret podigla još jednu tužbu.

Spornu izjavu Mraović je dao u veljači ove godine kada je proglašen krivim i nepravomoćno osuđen na tri godine zatvora zbog silovanja košarkašice. Osim tog poznatog sudskog slučaja, koji je u svojoj ranijoj prvostupanjskoj presudi imao famozno obrazloženje o "rukovanju prstom u anus", američka košarkašica vodi postupak protiv Mraovića i zbog njegovih izjava u tjedniku Hrvatski list.

Podsjetimo, kako je osebujni Mraović za sve optužio novinare, a svojedobno je pred njima bacao i kosti. Ova izjava upravo se i dogodila za vrijeme jednog takvo "performancea" pred novinarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako piše Večernji list Jarret je odlučila Mraovića tužiti zbog kaznenog djela uvrede za koje je moguće izreći kaznu od sto i pedeset dnevnih dohodaka ili zatvor do šest mjeseci. "Illisha Jarrett očekuje da će sud Josipa Mraovića proglasiti krivim i kazniti po zakonu te traži da se presuda objavi u medijima o Mraovićevu trošku", stoji u Večernjem listu.

I.Ć. 
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara