Christina Aguilera ozlijeđena u naguravanju s pijanim fanom

Christina Aguilera ozlijeđena u naguravanju s pijanim fanom

POPULARNA seksi pjevačica Christina Aguilera ozlijedila je desnu ruku nakon naguravanja s jednim pijanim obožavateljom. Ozljeda nije teška, ali Christina ruku treba držati u zavoju dok ne zacijeli.

Christina je viđena sa crnim zavojem na desnoj ruci, a iako joj je savjetovano da ruku nosi u zavoju privezanom oko vrata, ona savjet nije poslušala nego je ruku zamotala u crni zavoj koji se podudara s njenim crnim odijelom u kojem je viđena na nedavnom modnom showu u Parizu.

Neimenovani izvor je potvrdio kako je Aguilera ozlijedila ruku u naguravanju s pijanim obožavateljom u noćnom klubu.

"Nije ništa ozbiljno, ali joj je doktor rekao da bi trebala nositi zavoj oko vrata dok joj ruka ne zacijeli." - navodi nepoznati izvor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Christina je potkraj svibnja u jednom hotelu doživjela sličan incident u kojem je nametljivi obožavatelj najprije od nje tražio autogram da bi ubrzo nakon toga počeo izazivati.

Budući da nametljivi fan nije prestao s ispadima, Aguileri su u pomoć priskočili tjelohranitelji, a u incident se umiješao i njen zaručnik Jordan Bratman, nakon čega su pijanog obožavatelja izbacili van.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara