Demi Moore objavila golišave fotke na Twitteru: "Previše se trudiš, nisi li malo prestara za to?"

KLJUČNI PODACI
  • Demi se slikala u bikiniju ispred ogledala
  • Te fotke je objavila na Twitteru
  • Mediji su je popljuvali i poručili da odraste
  • Nagađaju da je htjela dati do znanja da je još uvijek seksi te da je Ashton ne vara sa 27 godina mlađom djevojkom
Piše: A.M.
srijeda, 1.9.2010. 19:14
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Demi Moore objavila golišave fotke na Twitteru: "Previše se trudiš, nisi li malo prestara za to?"

Foto: Twitter, JLP

SAMO nekoliko sati nakon što je u javnost dospjela priča da je Ashton Kucher uhvaćen kako vara Demi Moore sa 20-godišnjom seksi plavušom, njegova supruga je brže-bolje na svoj Twitter profil objavila svoje nove fotke. Majka dvoje djece, naime, slikala se mobitelom ispred ogledala, a bila je odjevena tek u minijaturni bikini. Britanski mediji popljuvali su glumicu te joj poručili da odraste. "Nisi li malo prestara za to? Odrasti Demi, trudiš se previše!", glasi naslov popularnog Daily Maila.

Kako pišu, njezine golišave fotografije nisu nimalo loše, ali ipak smatraju da je prestara da u takvim pozama pozira ispred ogledala i zatim te fotke objavljuje na internetu. "Ovakvo ponašanje bi bilo očekivano od Peaches Geldof, Kim Kardashian ili Miley Cyrus", pišu mediji, dok neki pretpostavljaju da je Demi taj potez napravila kako bi pokazala da je još uvijek seksi i da je suprug zasigurno ne vara sa 27 godina mlađom plavušom.

Ashton prevario Demi s mlađahnom plavušom?

Podsjetimo, danas je američki tabloid Star objavio je članak s bombastičnim naslovom "Ashton Kucther uhvaćen kako vara Demi Moore". Na njihovim internetskim stranicama piše da je brak holivudskog para ozbiljno poljuljan nakon što je mladi glumac navodno uhvaćen u zagrljaju nepoznate djevojke.

Prema riječima svjedoka, Ashton je navodno viđen kako strastveno ljubi nepoznatu, a navodno je riječ o "zgodnoj, mladoj plavuši". Par se navodno hvatao i ljubio u toaletu jednog talijanskog restorana. "Ashton je pritisnuo lijepu djevojku uza zid i ljubio se s njom. Šokirao sam se kad sam vidio kako se sočno ljubi s djevojkom koja očito nije Demi", rekao je izvor časopisu Star.