"Goran Bregović ima gigantsku kitu!"

Piše:
srijeda, 18.6.2008. 17:08
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

"Goran Bregović ima gigantsku kitu!"

HITNU pomoć beogradske bolnice ovih dana ne potresaju priče o virusima, bakterijama, prijelomima ili penicilinu - glavna tema srpskih bijelih kuta ovih dana je veličina spolnog organa Gorana Bregovića. Navodno su sestre koje su liječnicima asistirale pri operaciji od pogleda na Breginu muškost ostale šokirane, ali i izrazito ugodno iznenađene. Nije dugo trebalo da se trač proširi Srbijom, i dok se Brega oporavlja medicinske sestre likuju a srpski tabloidi zadovoljno broje nakladu.

"Oho-ho, koliki mu je", navodno je komentirala jedna od sestara i trač među kolegicama proširila neposredno nakon što je operacija završena, dok je jedan od najpopularnijih glazbenika Balkana još uvijek bio u dubokom snu izazvanom općom anestezijom. Srpski portal Alo! čak je izvukao i prastari Bregin porno uradak, nastao u zlatno doba Bijelog Dugmeta te objavio screenshot istog, ali na njemu se, zbog loše kvalitete snimke, veličina Bregovićevog spolnog organa ne može jasno razabrati.

Jedan od najpoznatijih balkanskih glazbenika u Beogradu je uspješno operirao dva kralješka, dva dana nakon što je pao sa stabla u vlastitom vrtu, prenose tamošnji mediji. Dodaju i kako je ugledni beogradski liječnik zbog Gorana Bregovića i njegove ozljede prekinuo godišnji odmor, a glazbenik ima i tjelohranitelje, koji su ga čuvali čak i u dvosatnom operacijskom zahvatu. Međutim, od znatiželjnih ženskih pogleda ga nisu uspjeli sakriti i još jedna urbana legenda je rođena.

V.V.
Foto: Index, Alo!