Indexov "Back to the city" party - nikad veća gužva u Piranhi

Indexov "Back to the city" party - nikad veća gužva u Piranhi

IAKO SE ljeto već opasno približilo kraju, moramo priznati da ipak nismo očekivali da će veliki Indexov "Back to the city" party napuniti Piranhu do točke u kojoj bi se klub doslovce raspao da je u njega ušla još jedna osoba. Index i Piranha već dugo vremena uspješno surađuju u organizaciji R&B Confusion partya, ali ovo što smo doživjeli jučer teško je opisati riječima.

Dovoljno je reći da je i u tri sata ujutro, kad se mnogi drugi klubovi prazne, pred Piranhom stajao nepregledan red mladih željnih odlične zabave.

"Nemam riječi, osim možda spektakl. U klubu je bilo 2000 ljudi, koliko i maksimalno stane u njega, a izvan kluba je zbog prevelike gužve ostalo još 200 ljudi. Ne pamtim ovakvu posjetu. Subotom zna biti gužva, ali nikad ovakva." - kazao nam je Adnan Mehmedović-Medo, voditelj programa u Piranhi.

"Index i srijeda u Piranhi su idealan spoj, kao brat i sestra." - slikovito je dodao Medo.

Već standardno zanosne ljepotice koje uredno posjećuju R&B Confusion (Powered by Index) partye su dobrim dijelom prihvatile dress code, koji je nalagao bijelu boju.

U VIP loži, koja je također bila prepuna, boravio je i naš Vazmenko Pervan, koji se još uvijek oporavlja od teške prometne nesreće koju je doživio ovog ljeta na Pagu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njemu je pripala nezahvalna dužnost odabira najsimpatičnije djevojke u bijelom, kojoj je podario godišnju ulaznicu za Piranhu. Nije mu bilo lako, ali svoju je dužnost pošteno obavio. Osim što je dobila godišnju ulaznicu u Piranhu najsimpatičnija djevojka u bijelom dobila je i poklon sportskog centra Radoš.

Na Indexov mail index.party@gmail.com od jutra pristižu mailovi zahvale i pohvale na partyu, uz neoizostavno pitanje - kad će sljedeći party? Bit će, ne brinite.

Ako ste propustili Indexov "Back To The City" party, neka vam bude žao, ali ne previše.

Nova sezona najboljih partya u gradu je tek počela. Strepite.

>>> Opsežnu galeriju fotografija s jučerašnjeg partya pogledajte u Indexovom Nightlifeu

Foto: G.O.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara