Koga zapravo ljubi Igor Štimac: Milu Horvat, pekarevu ženu ili neku treću?

Piše:
utorak, 31.3.2009. 15:44
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Koga zapravo ljubi Igor Štimac: Milu Horvat, pekarevu ženu ili neku treću?

NAKON što smo doznali kako je Igor Štimac navodno otišao od supruge i ostavio je s dvije kćeri, Deom i Mijom, a sa sobom je poveo samo sina Luku, priča je dobila novi preokret. Naime, kako doznaje Večernji list, Suzana Štimac je izbacila svog supruga nakon što je doznala da je u ljubavnoj vezi sa drugom ženom. No, izvori tog dnevnog lista, tvrde da je riječ o supruzi jednog splitskog pekara, a ne o voditeljici Mili Horvat.

Osim što je povezivan s voditeljicom Milom Horvat, Štimac je prije desetak godina pao i na Alku Vuicu

Brbljavi izvori su rekli kako je navodno suprug, odnosno pekar, posumnjao u vjernost svoje supruge te je odlučio slijediti. Kada je vidio da njegova voljena ulazi u auto Predsjednika udruge prvoligaša i bivšeg vatrenog nogometaša, odlučio je ne napraviti scenu u javnosti.

Nakon toga pekar je navodno obavijestio svoju sestru, ženu jednog nogometaša, o preljubu svoje supruge s Igorom Štimcem te ju je zamolio da ona to priopći Suzani Štimac. Čim je to saznala, navodno je Igora izbacila iz stana. Suzana je suprugu već oprostila nekoliko nevjera, no očito ovaj put to ne misli učiniti.

Osim što je povezivan s voditeljicom Milom Horvat, Štimac je prije desetak godina pao i na Alku Vuicu koju je elegantno izbacio iz svoje diskoteke na Bolu nakon što ga je zalila šampanjcem jer je odlučio prekinuti aferu. Alka mu se tad osvetila pjesmom "Varalica".

Suzana Štimac zasad se nije oglasila u medijima na priče o navodnom razvodu

Suzana i Igor Štimac u braku su 18 godina. Kad su dobili prvo dijete, Suzani je u pomoć uvijek uskakala njezina baka, no ubrzo su se preselili u Španjolsku. Suzani je tada bilo svega 19 godina. Uskoro su uslijedile još dvije trudnoće. Život u inozemstvu tada im je odgovarao jer su djeca naučila strane jezike, pohađala sjajne vrtiće i odlične škole. 

Po povratku u domovinu, bivša Miss Jugoslavije je shvatila da su djeca dovoljno odrasla da se napokon može posvetiti svojem hobiju - slikarstvu. Možda je iz istog razloga donijela i odluku da zbog djece više ne mora trpjeti nevjernog supruga. Suzana Štimac zasad se nije oglasila u medijima na priče o navodnom razvodu.

A.M.
Foto: Index, Drago Sopta (Cropix)