Na srpskoj Farmi pao prvi seks: U sijenu se poševili Sandra i Igor

Piše:
srijeda, 11.11.2009. 16:15
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Na srpskoj Farmi pao prvi seks: U sijenu se poševili Sandra i Igor

Tekst: A.M.
Foto: Kurir

U PRVOJ sezoni srpske Farme nagledali smo se zaista svačega. Od tučnjave, pijančevanja, pipanja, hrkanja, a sada je konačno pao i prvi seks za kojeg bi mogli reći da je upotpunio prvu sezonu reality showa. Vidno pripiti, usred seoske zabave, manekenka Sandra Obradović i reper Igor Lazić Nigor nakon kratkog šaputanja zaputili su se u sjenik gdje su se zadržali oko pola sata. Kako tvrdi srpski Kurir, nekolicina svjedoka čula je glasno stenjanje i glasne uzdahe koji su prestali čim su se glavni akteri priče vratili u kuću.

"Zbog čega si tako crvena oko usta i po vratu? Izgrebala te brada?"

Iako su se dogovorili da neće zajedno ući u kuću, već da će Nigor ući nekoliko minuta prije, ostalim farmerima bilo je jasno što se događa. Prvi je reagirao Marko Đurovski koji je upitao Sandru što je radila u sjeniku. "Zbog čega si tako crvena oko usta i po vratu? Izgrebala te brada?", upitao ju je mladi reper dok je bijesna manekenka zakolutala suznim očima i pobjegla u spavaću sobu dok su se ostali podsmjehivali njoj iza leđa. 

Ipak, tu nije bio kraj priče već je Đurovski slijedio Sandru i nastavio je provocirati. Nakon nekoliko neugodnih pitanja plavokosa manekenka naprosto je poludjela i počela se izderavati na repera jer ju je doveo u neugodnu situaciju pred svima. Njihova svađa i provokacije nastavile su se do jutra.