Prema Marini Perazić letjele stolice: "Nije ti ovo hrvatska, nego srpska farma"

Prema Marini Perazić letjele stolice: "Nije ti ovo hrvatska, nego srpska farma"

Tekst: I.M.L.
Foto: Pink TV

NAKON što je srpski reality show "Farma" napustio glazbenik Nikola Hadži Nikolić, atmosfera među farmerima koji se bore za sto tisuća eura itekako se zahuktala. U posljednja dva dana izbilo je nekoliko velikih svađa: nogometaš Saša Ćurčić prijetio je pjevačici Dragici Radosavljević Cakanoj da će je strpati u pećnicu, 51-godišnja Marina Perazić i 51-godišnja Snežana Mišković Viktorija zamalo su započele i fizički obračun, a Dragana Šarić, odnosno Bebi Dol, nastavila je govoriti svima "ono što ih ide".

Marinina bliskost s Milanom Topalovićem

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekada popularna srpska rock pjevačica Viktorija započela je svađu s nekada popularnom hrvatskom pop pjevačicom Marinom, a pridružila im se u svađi i Cakana. U jeku oštre svađe Viktorija je bacila stolicu prema Perazić, a na kraju ju je uhvatila za ruku i počela joj prijetiti. "Pusti me, ovo je fizički napad", vikala je bespomoćno Marina, a Cakana je dobacila: "Marina, nije ti ovo hrvatska, nego srpska farma".

Dok se s kolegicama svađala, Marina je s muškim farmerima ipak bila u boljim odnosima, posebno s pjevačem Milanom Topalovićem. To što je oženjen, Milanu nije smetalo da Perazićku nekoliko puta izmasira, a izjavio je i kako joj treba nešto reći kada izađu s Farme. Nakon što je neko vrijeme svojim ponašanjem ostavljala dojam da joj nedostaje muškarac, Marina sada pokazuje koliko uživa u Milanovu društvu. Pjevačica je ovaj tjedan i gazdarica farme.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara