Prva pomoć za čišćenje kože

Prva pomoć za čišćenje kože

SREDSTVA za čišćenje lica moraju temeljito ukloniti nečistoće, ne smiju oštetiti strukturne dijelove njene zaštitne barijere, te trebaju odgovarati tipu kože.

Redovitom uporabom agresivnih proizvoda za čišćenje koža postaje osjetljiva. Što znači da njena osjetljivost nije posljedica tipa kože, već se može pojaviti kod osoba sa suhom kožom, jednako kao i kod onih s normalnom i masnom kožom.

Vichy predstavlja liniju Purete Thermale, potpunu liniju za čišćenje lica, formuliranu za svaki tip kože posebno, čak i za najosjetljiviju kožu.

Odgovor za čišćenje osjetljive kože je smirujuće sredstvo za uklanjanje šminke Solution Micellaire. To je prvi losion za čišćenje na vodenoj osnovi, formuliran posebno za osjetljivu kožu lica i područja oko očiju. Sadrži mali broj (12) vrlo sigurnih i klinički ispitanih sastojaka za još manju mogućnost pojave reakcija preosjetljivosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smirujućem djelovanju doprinosi i termalna voda Vichy koja dokazano smanjuje crvenilo na koži, osjećaj peckanja, svrbež i bockanje.

Purete Thermale proizvodi sadrže aktivni sastojak ubikinon, molekulu koja je dio prirodnog ciklusa staničnog disanja svake naše stanice. Ubikinon ubrzava lučenje otrovnih tvari koje su nastale kao vanjski produkt metaboličkih procesa, djeluje poput hvatača slobodnih radikala, sudjeluje pri obnavljanju vitamina E i tako posredno djeluje i protiv starenja kože.

Za čišćenje normalne ili mješovite kože dostupan je Purete Thermale pjenasti gel za umivanje vodom, mlijeko za čišćenje i antitoksični hidratantno-osvježavajući tonik. Za čišćenje suhe i osjetljive kože dostupno je mlijeko za čišćenje i antitoksični hidratantno-smirujući tonik.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara