Smart by Brabus - hit ljeta

Smart by Brabus - hit ljeta

NAKON proširenja game kompaktnim modelom Forfour Smart je pripremio još nekoliko vrućih noviteta. Riječ je o poznatim modelima u režiji Brabusa, koji uz potentnije motore imaju još atraktivniji izgled.

Kako se bliži ljeto, Smart već sada širi ponudu otvorenih izvedbi. Nakon serijskih modela Fortwo cabrio, Crossbladea i Roadster-Coupea na red su došle i sportske izvedbe. Brabus je još prije nekoliko godina ponudio osnovni Smart u sportskoj izvedbi, a od 13. ožujka u ponudi su i Brabus izvedbe modela Roadster i Roadster-Coupe. Kad se sve zbroji, radi se o čak osam otvorenih izvedbi, čime se ne mogu pohvaliti niti neki daleko jači proizvođači.

Oba noviteta, Roadster Brabus i roadster-coupé Brabus se serijski isporučuju s sportskim ovjesom i motorom snage 74/101 kW/KS, što je oko 20 % više od serijskih varijanti. Kako već serijski modeli imaju odličan omjer masa/snaga od 13.2 kg/kW, kod Brabusa je on doveden na razinu rasnih sportaša. Kod Brabus izvedbe taj omjer iznosi 11.2 kg/kW.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve izvedbe se serijski isporučuju s električno pokretanim pomičnim krovom, osim naravno Crossbladea, koji ne samo da ne posjeduje krov, već je lišen i vjetrobranskog stakla.

Prodajna kampanja pod motom «Get wild» je upravo započela diljem Europe, a Brabus izvedbe modela Smart Roadster i Roadster-Coupe su u Njemačkoj dostupne po cijeni od 24.950 odnosno 26.570 eura.

Miljenko Nikolić

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara