Tanja Tomić - tajnica koja voli naslovnice

Tanja Tomić - tajnica koja voli naslovnice

Mislili smo da se vratila karijeri u administraciji, kad ono - BUM! - evo Tanje Tomić na naslovnici Globusa, koji ju je ove godine uvrstio u popis najljepših Hrvatica, dodijelivši joj treće mjesto. Stilisti su je za tu prigodu itekako skockali, pa, unatoč upozorenjima, opet više nalikuje filmskoj divi nego tajnici jedne državne tvrtke.

Podsjetimo, Tanja Tomić radila je kao tajnica Nadana Vidoševića, predsjednika Hrvatske gospodarske komore, prije nego što je dobila angažman na RTL-u, a nakon fizičkog obračuna sa suprugom i kaznene prijave koja je uslijedila, ta joj je privatna televizija otkazala suradnju, pa se vratila u svoj stari ured. Vidošević je tad izjavio kako više neće dopuštati svojim tajnicama da se medijski eksponiraju, ali je, čini se, promijenio mišljenje.

"Hrvatska gospodarska komora ima propisan kodeks ponašanja po kojemu nije zabranjeno javno pojavljivanje zaposlenika Komore, osim u slučajevima kada to dovodi u pitanje ugled institucije. Pojavljivanje u najtiražnijem političkom magazinu ne možemo ocijeniti kao narušavanje ugleda HGK", rečeno nam je u Komori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da zaključimo - pojavljivati u medijima se smije ako tiskovina i kontekst priče odgovaraju poslodavcu (što je vrlo relativna i promjenjiva teza). A ako to nije slučaj? Sigurni smo da nećemo dugo čekati i na tu opciju.

D.K.
Foto: Globus

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara