Završena je izgradnja podvodnog restorana u Norveškoj, unutrašnjost izgleda impresivno

23K
"Under" je najveći podvodni restoran na svijetu, a ujedno i prvi takvog tipa u Europi. Norveški restoran ima dovoljno mjesta za 100 gostiju, a ljudi već pokušavaju doći do svojih rezervacija. "Under" je na pola uronjen u more, a njegova struktura je napravljena tako da se što više uklapa u podvodni svijet. Njegov "oklop" funkcionira kao umjetni greben na koji se već naseljavaju priljepci i morska trava.

Ovaj je podvodni restoran ima čvrste zidove koji štite unutrašnjost i goste restoran. Smješten je tako da gosti zapravo mogu birati žele li sjediti ispod razine mora, iznad nje ili točno na razini mora.

Restoran je fokusiran na posluživanje hrane visoke kvalitete. Danac Nicolai Ellitsgaard glavni je šef kuhinje, a njegov tim se sastoji od 16 dodatnih kuhara i pomoćnika. U nastavku možete pogledati unutrašnjost ovog nevjerovatnog restorana.

Vezano

Popularno

Najnovije

8 komentara
Za komentiranje otvori Lajk.hr
moonman5   •  23 ožujka 2019
Ne, ovo nije devastacija obale.. Samo su neki kontejner zabili koso u more....I sada masno naplaćuju preserans obroke... Rak na tanjuru, par tisuća eurića.. Pa isto imaš i na placi.. Odeš , kupiš, skuhaš i baciš si na fancy tanjur.. kakva pizdarija od restorana i od hrane....
Croa Croica   •  23 ožujka 2019
cijeli obrok stavis u uho i odes na cevape
zagreb1010   •  22 ožujka 2019
ono prvo jelo ak ne dode 30e najmanje mozes me .....do sudnjeg dana,posjetis ovaj restoran i nakon rucka moras otic jos po cevape..
veseli.biskup   •  22 ožujka 2019
Jebes jelo gdje ga slazu pincetom.
Crowbar   •  22 ožujka 2019
Rado bih posjetio, ali "obroci" mi baš ne djeluju primamljivo. Gdje nestadoše odresci veličine omanjih kuća i slični slasno pripremljeni leševi?