Završena je izgradnja podvodnog restorana u Norveškoj, unutrašnjost izgleda impresivno

Završena je izgradnja podvodnog restorana u Norveškoj, unutrašnjost izgleda impresivno
23K
"Under" je najveći podvodni restoran na svijetu, a ujedno i prvi takvog tipa u Europi. Norveški restoran ima dovoljno mjesta za 100 gostiju, a ljudi već pokušavaju doći do svojih rezervacija. "Under" je na pola uronjen u more, a njegova struktura je napravljena tako da se što više uklapa u podvodni svijet. Njegov "oklop" funkcionira kao umjetni greben na koji se već naseljavaju priljepci i morska trava.

Ovaj je podvodni restoran ima čvrste zidove koji štite unutrašnjost i goste restoran. Smješten je tako da gosti zapravo mogu birati žele li sjediti ispod razine mora, iznad nje ili točno na razini mora.

Restoran je fokusiran na posluživanje hrane visoke kvalitete. Danac Nicolai Ellitsgaard glavni je šef kuhinje, a njegov tim se sastoji od 16 dodatnih kuhara i pomoćnika. U nastavku možete pogledati unutrašnjost ovog nevjerovatnog restorana.