U ovom životinjskom rezervatu, možete plivati sa preslatkim vidrama

Foto: barnhillpreserve.com
Rezervat Barn Hill u SAD-u organizira izlete, omogućuje posjetiteljima da se druže s ljenjivcima i da plivaju s vidrama. Ako ste pod stresom od dugog radnog vremena ili svakodnevice, samo razmišljanje o kupanju s ovim slatkim životinjama sigurno će vas opustiti. :)
Sudionici moraju imati najmanje 16 godina, a plivanja s vidrama su ograničeno iskustvo, zbog životinja takva plivanja ne održavaju se često. Rezervat još uključuje razgledavanje afričkih servala, crvenih klokana i ljenjivce u prostorima s uvjetima kontrolirane klime.
Dio obilaska rezervata uključuje vrijeme za promjenu odjeće, orijentaciju i kupanje s vidrama. Traje oko 1 sat. Prosječno vrijeme plivanja vidra u bazenu je 35 minuta. Broj plivanja s vidrama je ograničen tako da je ovo za njih ostane pozitivno iskustvo.
Tipičan dan za azijsku vidru u rezervatu uključuje buđenje uz doručak s ribom i škampima. Kupanje im je dopušteno kad to požele, a u slučaju da se ne žele družiti imaju odvojen privatni prostor.
Azijska vidra s malim kandžama najmanja je vrsta vidre na svijetu. Naseljava močvare i slatkovodna močvarna područja na jugu i jugoistoku Azije i živi u proširenim obiteljskim skupinama. Zbog stalnog gubitka staništa, zagađenja i lova u nekim područjima, azijska vidra s malim kandžama navedena je kao ranjiva vrsta.

Vezano

Popularno

Najnovije

0 komentara
Za komentiranje otvori Lajk.hr