Pas kojeg su nazivali vukodlakom doživio je veliku promjenu nakon što ga je netko spasio

8K
Foto: The Dodo
Bio je pothranjen, dlaka mu je bila u katastrofalnom stanju, rep mu je bio ozlijeđen... Ovaj jadni pas je mjesecima živio na ulici i nitko mu nije pomagao.

Zbog teškog života na ulici, ovaj pas je bio blizu toga da ugine. Bio je jako gladan i jedva je hodao kad je jedna volonterka konačno došla po njega. Saznala je da je pas u okolici bio poznat kao "vukodlak" i da mu vjerojatno nitko zbog "ružnog izgleda" nije htio pomoći.
Međutim, ovaj pas nije bio ružan. To je dokazala i Megan Bowe, žena koja ga je spasila. Tijekom sljedećih tjedana, "vukodlak" je doživio veliku promjenu. Konačno je netko brinuo o njemu.
Saznali su da je zapravo godinu dana stari njemački ovčar. Veterinaru je bilo potrebno puno vremena da ga dovede u red. Imao je rane po sebi, ali i slomljene kosti. To se odmah vidjelo i na njegovom repu. Pretpostavljaju da ga je udario automobil te ga tako ozlijedio.
Megan mu je dala ime King i pratila kako se polako oporavlja. Pogledajte kako je izgledao nakon što je netko konačno počeo brinuti o njemu. :)

Vezano

Popularno

Najnovije

0 komentara
Za komentiranje otvori Lajk.hr