Pas kojeg su nazivali vukodlakom doživio je veliku promjenu nakon što ga je netko spasio

Pas kojeg su nazivali vukodlakom doživio je veliku promjenu nakon što ga je netko spasio
8K
Foto: The Dodo
Bio je pothranjen, dlaka mu je bila u katastrofalnom stanju, rep mu je bio ozlijeđen... Ovaj jadni pas je mjesecima živio na ulici i nitko mu nije pomagao.

Zbog teškog života na ulici, ovaj pas je bio blizu toga da ugine. Bio je jako gladan i jedva je hodao kad je jedna volonterka konačno došla po njega. Saznala je da je pas u okolici bio poznat kao "vukodlak" i da mu vjerojatno nitko zbog "ružnog izgleda" nije htio pomoći.
Međutim, ovaj pas nije bio ružan. To je dokazala i Megan Bowe, žena koja ga je spasila. Tijekom sljedećih tjedana, "vukodlak" je doživio veliku promjenu. Konačno je netko brinuo o njemu.
Saznali su da je zapravo godinu dana stari njemački ovčar. Veterinaru je bilo potrebno puno vremena da ga dovede u red. Imao je rane po sebi, ali i slomljene kosti. To se odmah vidjelo i na njegovom repu. Pretpostavljaju da ga je udario automobil te ga tako ozlijedio.
Megan mu je dala ime King i pratila kako se polako oporavlja. Pogledajte kako je izgledao nakon što je netko konačno počeo brinuti o njemu. :)

Najnovije