Udomljena maca neobičnog pogleda sada pomaže bivšim cimerima iz skloništa

2K
Instagram
Simpatična razroka maca po imenu Belarus (Bjelorusija) morala je provesti neko vrijeme u skloništu za životinje u San Franciscu prije nego što je našla svoj zauvijek dom. A to se dogodilo čim ju je ugledala njezina sadašnja vlasnica Rachel, koja kaže da je to bila ljubav na prvi pogled. Od tada je ova maca neobičnog pogleda, ali i imena, njezina vjerna prijateljica koja ju prati svuda, pa i u kupaonu.
Instagram
"Nema privatnosti s Belarus u kući", priznaje Rachel i kaže kako svaku njezinu aktivnost u danu ova ljupka maca dodatno začini zabavom. Djeliće svojeg svakodnevnog života s Belarus Rachel dijeli na Instagramu, Facebooku i YouTubeu - gdje ih prati preko 250 tisuća ljudi! Ova preslatka priča još je jedan dokaz koliko je lijepo i ispunjujuće pružiti dom napuštenoj životinji.
No Belarus ne uveseljava samo svoju vlasnicu i pratitelje. Ona je postala prava humanitarka! Njezina fotografija otisnuta je na majicama, trenirkama i ostaloj odjeći koju na svojoj web stranici prodaje sklonište iz San Francisca, u kojemu je živjela i Belarus. Dakako, sav prihod od prodaje ide za pomoć štićenicima tog skloništa. Nekada i sama maca iz skloništa, Belarus sada pomaže drugim napuštenim macama i psima. :)

Vezano

Popularno

Najnovije

0 komentara
Za komentiranje otvori Lajk.hr