Udomljena maca neobičnog pogleda sada pomaže bivšim cimerima iz skloništa

Udomljena maca neobičnog pogleda sada pomaže bivšim cimerima iz skloništa
2K
Instagram
Simpatična razroka maca po imenu Belarus (Bjelorusija) morala je provesti neko vrijeme u skloništu za životinje u San Franciscu prije nego što je našla svoj zauvijek dom. A to se dogodilo čim ju je ugledala njezina sadašnja vlasnica Rachel, koja kaže da je to bila ljubav na prvi pogled. Od tada je ova maca neobičnog pogleda, ali i imena, njezina vjerna prijateljica koja ju prati svuda, pa i u kupaonu.
Instagram
"Nema privatnosti s Belarus u kući", priznaje Rachel i kaže kako svaku njezinu aktivnost u danu ova ljupka maca dodatno začini zabavom. Djeliće svojeg svakodnevnog života s Belarus Rachel dijeli na Instagramu, Facebooku i YouTubeu - gdje ih prati preko 250 tisuća ljudi! Ova preslatka priča još je jedan dokaz koliko je lijepo i ispunjujuće pružiti dom napuštenoj životinji.
No Belarus ne uveseljava samo svoju vlasnicu i pratitelje. Ona je postala prava humanitarka! Njezina fotografija otisnuta je na majicama, trenirkama i ostaloj odjeći koju na svojoj web stranici prodaje sklonište iz San Francisca, u kojemu je živjela i Belarus. Dakako, sav prihod od prodaje ide za pomoć štićenicima tog skloništa. Nekada i sama maca iz skloništa, Belarus sada pomaže drugim napuštenim macama i psima. :)