Liječnici joj nisu vjerovali što joj se događa sa sinom, a onda im je pokazala snimku!

Liječnici joj nisu vjerovali što joj se događa sa sinom, a onda im je pokazala snimku!
35K
https://www.youtube.com/watch?v=oWGO_c2HSVI
Šestogodišnji Tyler Saunders iz Old Bara u Australiji nije imao mirne noći od rođenja. Vrištanje, prevrtanje, bol i užasan svrab zbog ekcema po cijelom tijelu pratili su ga 24 sata dnevno. Njegova majka više nije zna što poduzeti i kako mu pomoći, pokušala je sve od desetaka krema, čarapa na rukama..

Dijagnosticiran mu je atopijski dermatitis, što nije ni rijetka ni nepoznata bolest, no liječnici joj nisu vjerovali koliko je stanje užasno, čak ni kad im je pokazala snimke i slike.

Djeca u školi su mu se rugala i zlostavljala ga, ponekad od boli u školu nije ni išao. Majka Debbie bila je već na rubu očaja, kad je naišla na stranicu dr. Richarda Arona iz JAR-a, koji je specijalist za dermatitis. Preko online sastanka preporučio joj je da sama izradi kremu od losiona, kortikosteroida i antibiotika. Sve je kupila za oko 40 dolara i nakon dva mjesec rezultati su bili ne dramatični već na razini čuda.

Život bez boli i užasa, mirno spavanje i konačno normalan život i druženje za Tylera su napokon postali stvarnost, a rezultate vidite i sami.