Mama je za izradu kolačića za školu koristila vlastito mlijeko, nije očekivala ovakve reakcije javnosti

Mama je za izradu kolačića za školu koristila vlastito mlijeko, nije očekivala ovakve reakcije javnosti
6K
Ako ste ikada ostali bez jednog od sastojka dok ste pravili kolač ili ručak, lakše ćete shvatiti ovu majku. Na internetu je htjela ostati anonimna, a njena priča se pojavila u medijima jer je za izradu kolačića koristila vlastito mlijeko iz dojki. Pravila je čokoladne browniese za "Dan kolača" u školi u koju ide njeno dijete.

Rekla je da nije imala vremena ići u dućan pa je koristila vlastito mlijeko. Kada su ostale majke saznale za ovo, bile su zaprepaštene. Njen čin im je bio odvratan, a anonimna majka je napisala da ne zna zbog čega je to tako te dodala da bi to mlijeko dobro došlo nekim učenicima. Zanimala su je i mišljenja ostatka javnosti pa je na Facebooku objasnila situaciju te zamolila ljude da napišu komentar.

I ovdje je dio ljudi bio zaprepašten, no začudilo ju je kad je vidjela da mnogi na ovo ne gleda toliko negativno. Objava je skupila tisuće komentara, a jedan od komentara koji su dobili najviše lajkova bio je od jedne mlade žene koja se odlučila malo našaliti: "To me podsjeća na situaciju kada sam kod izrade limunade koristila vlastiti urin jer mi je nestalo vode i nije mi se dalo ići do dućana. Pijem samo kvalitetnu Perrier vodu pa je i urin bio odličan. Ne znam zbog čega se svi ljute."

Najnovije