Muškarac se slikao u škakljivim pozama kako bi nasmijao svoju ženu koja je oboljela od raka

Muškarac se slikao u škakljivim pozama kako bi nasmijao svoju ženu koja je oboljela od raka
7K
Nije ovo prvi put da se netko slika za bračnog partnera. Najčešće to rade žene za svoje muževe, no postoje naravno i obrnuti slučajevi.

Tyler Arnet je htio iznenaditi svoju ženu pa joj je ove godine za Valentinovo poklonio fotografije koje je napravio samo za nju. Pronašao je profesionalnu fotografkinju te organizirao neobično slikanje s pozama u kojima bi se samo rijetki muškarci usudili slikati. Učinio je to kako bi popravio raspoloženje svojoj Stephanie koja boluje od raka oka.

"Trebalo mi je nešto da oraspoložim svoju ženu. U zadnje vrijeme je pod velikim stresom, a znao sam da će je ove fotke nasmijati."

Tyler je svoje fotografije poklonio ženi nekoliko dana prije Valentinova, točnije 9. veljače kada je išla na operaciju. "Dao mi ih je sat vremena prije same operacije, umrla sam od smijeha. Ovako nešto definitivno nisam očekivala od njega.", rekla je Stephanie kojoj su se slike jako svidjele pa mu je predložila da ih objavi i na Facebooku. Dobile su brdo lajkova, ali i puno pohvala nakon što su ljudi saznali zbog čega se Tyler slikao u ovom škakljivim pozama. :)

Najnovije