Nevjesta je umalo ostala slijepa zbog otrovnog buketa cvijeća, pogledajte u čemu je pogriješila

Nevjesta je umalo ostala slijepa zbog otrovnog buketa cvijeća, pogledajte u čemu je pogriješila
8K
Svatko želi da mu dan vjenčanja prođe savršeno, no neki parovi jednostavno nemaju sreće. Vjerovali ili ne, ponekad i cvijeće može uništiti vjenčanje. 23-godišnja Christine Jo Miller naručila je cvijeće od profesionalaca, no na kraju je htjela dodati i cvijeće iz prirode pa je izašla van i počela brati ono što joj se sviđalo.

Nažalost, neke od biljaka koje je odabrala bile su otrovne. Prije samog vjenčanja se išla umiti pa je rukama nesvjesno prenijela otrov na lice, a onda je započeo onaj loši dio. Oči su joj počele nenormalno suziti, a pojavio joj se i osip na koži. Svi su mislili da je riječ o alergijskoj reakciji pa su krenuli doktoru, no on tada nije radio pa su se vratili i vjenčali se kako ne bi razočarali goste. Kasnije su ponovno posjetili bolnicu, a Christine je dobila kapi za oči koje su spriječile da otrov prouzrokuje veću štetu.

Priču o njihovom upropaštenom vjenčanju čuo je i poznati američki TV voditelj koji ih je pozvao u emisiju i poklonio im prekrasnu reprizu vjenčanja i medeni mjesec u Disneyu na Havajima.