Čudo u vrtu: Plakala je od sreće kad joj je sin telefonom javio što se dogodilo nakon punih 13 godina

Čudo u vrtu: Plakala je od sreće kad joj je sin telefonom javio što se dogodilo nakon punih 13 godina
6K
Kada se javila na telefon i čula svog sina, Mary Grams je odmah primijetila da se dogodilo nešto posebno. Njegove riječi prisjetile su je na nešto što se dogodilo prije 13 godina, nešto što ju je tada jako rastužilo.

Mary je u svoje 84 godine života puno toga proživjela i sasvim sigurno nije očekivala da će joj se dogoditi čudo, pogotovo ne na ovakav način. Naime, bakica je prije 13 godina izgubila vjenčani prsten dok je radila na obiteljskoj farmi. Dogodilo se to dok je čupala korov, a tek nakon nekoliko sati je primijetila da joj prsten nije više na ruci. Imala ga je više od 50 godina, još od 1951. kada ju je zaprosio sada pokojni suprug Norman.

Bakica je prsten tražila svugdje oko sebe, po zemlji, po džepovima, no nije ga uspjela naći. Te večeri je plakala kao nikad u svom životu. Nije to mogla priznati Normanu koji je tada još uvijek bio živ. Umjesto toga je na ruku stavila jeftini prsten koji je otišla kupiti u zlatarnici. Gubitak vjenčanog prstena priznala je samo sinu Brianu koji je tu tajnu čuvao punih 13 godina... a onda se dogodilo nešto jako čudno.

Mary se već godinama ne može baviti obiteljskom farmom pa su sve radove preuzeli ostali, mlađi članovi obitelji. Prošle godine, dok je vadila mrkve, Brianova žena Colleen primijetila je mrkvu čudnog oblika. Najprije ju je htjela baciti, a onda je primijetila da nešto sjaji. Bio je to bakin prsten koji je urastao u mrkvu. Kad je čula što se dogodilo, Mary je ponovno plakala, no ovaj put od sreće. :)