Prije više od 40 godina je zbog ljubavi prešao 9700 km biciklom, pogledajte kako danas živi

Prije više od 40 godina je zbog ljubavi prešao 9700 km biciklom, pogledajte kako danas živi
5K
Prije nešto više od 40 godina započela je lijepa ljubavna priča između indijskog umjetnika i jedne Šveđanke, a način na koji su završili zajedno zaista je nevjerojatan.

Pradyumna Kumar Mahanandia rođen je 1949. godine u jednom zabačenom indijskom selu. Lokalni astrolog je njegovim roditeljima rekao da će ga sudbina odvesti na drugi kraj svijeta i da će jednog dana oženiti strankinju, glazbenicu, rođenu pod horoskopskim znakom bika, koja posjeduje svoju šumu. Kumar je u to cijeli život vjerovao, a jednog dana se proročanstvo i ostvarilo.

Sve je počelo krajem 1975. godine kada je Kumar novac zarađivao kao ulični umjetnik. Tada se pojavila lijepa plavuša s imenom Charlotte Von Schedvin te ga pitala da naslika njen portret. "Njene oči su bile tako velike i plave. Osjećao sam se kao da ne gleda prema meni nego u mene, poput rendgen uređaja.", tim riječima je Indijac opisao njihov prvi susret. Charlotte se još nekoliko puta vratila po nove portrete, a Kumar joj je jednog dana rekao "Bit ćeš moja žena. Takva nam je sudbina.".

Charlotte, koja je tada imala 19 godina, odlučila mu je dati priliku. Skupa su proveli 2-3 tjedna, a nakon toga se morala vratiti u Švedsku. No, njihova ljubavna priča tu nije završila. Godinu dana nakon što je otišla, Indijac je prodao sve što je imao te kupio bicikl. Prešao je 9700 kilometara od Indije do Švedske kako bi vidio svoju Charlotte. Nakon nekog vremena su se vjenčali i sada već više od 40 godina žive skupa. Imaju 2 djece i vole se više nego ikad.