Žena se transformirala u poznatog lika iz crtića pomoću proizvoda koje svakodnevno koristimo

Žena se transformirala u poznatog lika iz crtića pomoću proizvoda koje svakodnevno koristimo
4K
https://www.youtube.com/watch?v=UWialL0r81k
Koji poznati lik iz crtića živi u ananasu u moru? Vjerujemo da će većina ljudi pogoditi da se radi o popularnom Spužva Bobu koji je omiljeni lik mnoge djece od 1999. kada se prvi put pojavio. Uz njega se u crtiću pojavljuju i mnogi drugi kultni likovi te nije rijetka pojava oblačenja u jednog od njih. Mnogi kupe već gotove kostime, ali ova djevojka je dokazala da svi kod kuće imamo sve što je potrebno za transformaciju u jednog od kultnih likova iz tog crtića.

Mykie iz Los Angelesa je na društvenim mrežama poznata po svojoj nevjerojatnoj sposobnošću transformacije. Oblačila se u klauna Pennywisea, ali i zastrašujućeg zombija i time dokazala da nema što ne može učiniti pomoću svoje moći transformacije.

Kada joj je postavljen izazov da se transformira u Kalamarka, i to koristeći samo svakodnevne proizvode koje može kupiti u trgovini, odmah je znala što treba činiti. Kupila je kapu za kupanje, spužvicu za šminkanje, mač napravljen od spužve te prezervativa za Kalamarkov nos.

Svoju plavu kosu sakrila je ispod kape te ju ispunila vatom kako bi dobila oblik Kalamarkove glave. Pomoću prezervativa, spužvice za šminkanje i još vate uspjela je oblikovati Kalamarkov nos. Usta je oblikovala pomoću mača od spužve, od kojeg je oblikovala i oči. Sve dijelove je obojala pomoću šminke te osušila preko noći. Zatim je sve dijelove zalijepila na lice i oblikovala pomoću još ljepila i vate. Rezultat je zastrašujuć i fenomenalan, a na njenom YouTube kanalu Glam&Gore možete vidjeti i druge zanimljive transformacije.

Slobodno malo ubrzajte video i pogledajte rezultat. :)

Najnovije