Radnica restorana brze prehrane podijelila je priču o ženskoj koja je ostala šokirana zbog majoneze

Radnica restorana brze prehrane podijelila je priču o ženskoj koja je ostala šokirana zbog majoneze
5K
"Radim u Subwayu. Jučer je došla neka ženska i rekla da hoće Veggie Delight sendvič. Dok sam uzimala pecivo, zamolila me da promijenim rukavice jer kaže da je veganka pa ne želi da je poslužujem s rukavicama kojima sam dirala meso. Ok, nema problema, učinila sam to. Uzela sam pecivo, tostirala ga, počela stavljati dodatke u sendvič i onda me pitala: "Može malo majoneze?".

Ja gledam u nju, ona gleda u mene. Uzmem majonezu i čekam da kaže "Haha, šalim se", ali ništa. Kažem ja njoj "Zar ne znate da u majonezi ima i jaja?". Ona samo šuti i gleda u mene pa kaže: "Ne, nema. Svaki put uzmem i majonezu. Jeste li sigurni?". Kažem ja "Da, jedan od sastojaka majoneze su jaja.", osjećala sam se malo neugodno. Ženska je imala skroz zbunjeno i očajno lice, ovo ju je bilo uništilo.

Ljudi su čekali u redu pa sam je pitala želi li majonezu u sendviču ili ne, na kraju je ipak odgovorila da želi. Napravila sam joj sendvič, naplatila ga, ona je samo blijedo gledala, bez teksta. Samo je uzela svoj sendvič i otišla.

Eto, to vam je priča o danu kada sam veganku naučila da majoneza nije veganski proizvod."

Najnovije