Tata je na putu dobio proljev, urnebesno navijanje njegove 4-godišnje klinke nasmijalo je sve prisutne

Tata je na putu dobio proljev, urnebesno navijanje njegove 4-godišnje klinke nasmijalo je sve prisutne
7K
Mlada obitelj je išla na putovanje, no onda se dogodilo nešto što tata nikako nije htio. Pojavili su se probavni problemi pa su hitno morali navratiti u javni WC. S njim je bila i njegova 4-godišnja kćerkica Aspen pa nije imao izbora, poveo je i nju sa sobom u WC. Njegove borbe s proljevom su počele, a dok je čekala, kćerkica je svojim izjavama nasmijala sve oko sebe. Pročitajte priču koju je tata podijelio na internetu. :)

"Stali smo na benzinskoj negdje u Oregonu, bilo je prošlo tek 2 sata od ukupno 12-satnog putovanja na sprovod... a onda se pojavio proljev. Žena je sa ostalom djecom sjedila u autu, a ja sam s 4-godišnjoj kćerkicom tražio kukuruzne pahuljice.

Navratili smo i u WC, na svu sreću točno na vrijeme. Nisam imao izbora, poveo sam svoju 4-godišnjakinju sa sobom. Ja sam se mučio u WC kabini, a ona je odjednom počela 'navijati': "Bravo, tata! Dobro si to obavio, 2 kakice! Sada ih je 3! 4! Fuj, tata! To smrdi!" Uz sve to, još je i pljeskala svojim rukicama.

Ne znam što se točno dogodilo, vjerojatno sam nešto loše pojeo, a možda je sve ovo bilo od stresa, no nikad nisam doživio ovoliku podršku za vrijeme obavljanja nužde. Komentirala je zvukove, smrad... "Wow, toliko se trudiš! Možeš ti to, tata! Možeš ti to!", vikala je djevojčica i u jednom trenutku čak počela plakati od silnog uzbuđenja.

Ima tek 4 godine i zna ići na WC pa je vjerojatno navikla na podršku koju joj dajemo žena i ja kada ona negdje na putu mora ići na WC... No, bilo je presmiješno kad je ona preuzela našu ulogu. Ostali ljudi u WC-u počeli su plakati od smijeha. U jednom trenutku me čak nazvala 'robotom za kakanje'. Požurio sam, kupio tablete protiv proljeva i otišao. Na kraju mi je još u autu rekla "Lijepo si to obavio, tata". Sve što sam mogao reći bilo je - Hvala!"

Najnovije