Kontakt  •   © Lajk 2020

Prase je ispalo iz kamiona koji ih je vozio u klaonicu, "ušetalo" se u kuću i stiglo baš u pravo vrijeme

Prase je ispalo iz kamiona koji ih je vozio u klaonicu, "ušetalo" se u kuću i stiglo baš u pravo vrijeme
10K
U kolovozu se dogodila zanimljiva avantura praščića koja zapravo zvuči kao dobra ideja za snimanje simpatičnog obiteljskog filma. Dok se vozio do klaonice, praščić je pukom srećom ispao iz kamiona te završio na cesti u okolici američkog St. Louisa.

Cesta je bila prometna, ostali vozači su morali naglo zakočiti kako ne bi pregazili (ne)sretno prase. Muškarac s imenom Randy Grim zaustavio se i pokupio prase te ga odnio sa sobom. Bez brige, prase nije završilo na ražnju ili roštilju. Randy je čovjek koji je baš nedavno otvorio vlastito sklonište za životinje u nevolji. Nije imao iskustva sa svinjama, no svejedno je prihvatio izazov.

Praščiću je dao ime "čudnovata svinja Pickles" i rekao je da se mališan "ušetao" u njegovu kuću točno u pravo vrijeme. Randy je nedavno ostao bez majke, a i sam već neko vrijeme ima zdravstvene probleme pa mu je ovaj novi prijatelj došao kao naručen.

Naravno, Pickles je sad mala i slatka svinjica, no uskoro će početi rasti. Randyju to nije nikakav problem jer na svojoj farmi za spašene životinje ima i više nego dovoljno mjesta. :)

Najnovije