Odjeća koju je naručila s interneta nije bila kao na slikama pa ju je odlučila "uljepšati" na vlastiti način

Odjeća koju je naručila s interneta nije bila kao na slikama pa ju je odlučila "uljepšati" na vlastiti način
5K
"Da, i meni se to dogodilo. Listala sam Facebook i naišla na reklamu za odjeću. Činilo se kao da ništa ne može poći krivim putem. Web stranica na kojoj sam završila izgledala je uvjerljivo i pouzdano, slike odjeće oduzimale su dah i odmah sam sebe zamišljala u odjevnim kombinacijama koje sam vidjela u web shopu.

Moram priznati, nerealno niske cijene trebale su me učiniti sumnjičavom, ali hej, svi smo mi ljudi. Naručila sam nekoliko odjevnih kombinacija... i čekala."

Tako je ova žena opisala svoje negativno iskustvo kupovanja odjeće preko interneta. Odjevni predmeti koji su joj stigli na kućnu adresu bili su daleko od onoga što je vidjela na slikama. Nije se predala, odlučila ih je uljepšati na vlastiti način... i moglo bi se reći da je uspjela. Radila je male promjene na kroju te odjevne predmete kombinirala sa svojom skupljom odjećom kako bi ukupan dojam bio puno bolji nego prije.

Na svakom od primjera koje ćete u nastavku vidjeti prva slika prikazuje ono što je vidjela na internetu. Druga slika prikazuje ono što je dobila, tj. kako je izgledala kad je odjeću isprobala na sebi. Na trećim slikama je pokazala kako je izgledala nakon što je odjevne predmete "uljepšala".

Najnovije