Netko je prijavio problem jer je mislio da je vidio zgaženog psa, kasnije je dobio odgovor koji ga je nasmijao

Netko je prijavio problem jer je mislio da je vidio zgaženog psa, kasnije je dobio odgovor koji ga je nasmijao
5K
Mjesto radnje? SAD. U gradu Providence i okolici stvari su ipak malo organiziranije nego na brdovitom Balkanu pa kad netko vidi predmet na cesti, odmah ga makne kako ne bi smetao drugim vozačima. Međutim, to se nije dogodilo u ovom slučaju.

Netko je zvao službu za kontrolu životinja te rekao da na cesti leži mrtav pas. Osoba se nije mogla zadržavati jer je vjerojatno samo prolazila autom, no zvala je službe kako bi uklonile jadnu životinju s ceste.

"Pozdrav, maloprije sam vidio malog crnog Yorkie psa ili šnaucera na cesti, čini se da je već neko vrijeme mrtav. Htio sam stati, no kasnio sam na sastanak. Pas ima ljubičastu ili rozu ogrlicu. Htio sam samo javiti kako bi vlasnici saznali što se dogodilo.", napisala je osoba i dala podatke gdje je točno vidjela mrtvu životinju.

Služba je odmah izašla na teren, a osoba je nešto kasnije dobila poruku koja ju je nasmijala. Javili su da na cesti nije bio mrtav pas nego - perika. :)

Zaposlenici službe se naravno nisu ljutili, naprotiv, bilo im je drago što na cesti nije ležao zgažen pas. Sve je dobro završilo. :)

Najnovije