Dečko joj je rekao da je gadna bez šminke, njegove uvrede je iskoristila na najbolji način

Dečko joj je rekao da je gadna bez šminke, njegove uvrede je iskoristila na najbolji način
9K
Jedna od najžalosnijih činjenica u današnjem svijetu je ta da vas većina ljudi gleda samo površinski, tj. samo vaš izgled. Još žalosnije je kad vas zbog izgleda vrijeđa vlastiti dečko. Upravo to se dogodilo 22-godišnjoj Sophiji Ridlington koja ima problem s kožom.

Sophia iz Engleske ima psorijazu pa joj se na licu i drugim dijelovima tijela pojavljuje crvenilo i ljuštenje kože koje može biti vrlo neugodno. Kožne promjene su joj se pojavile tek nakon što je završila u vezi s dečkom, a kada mu je nakon toga pokazala kako izgleda bez šminke, on joj je rekao da je gadna.

Zbog svih tih okolnosti Sophia je postala odlična u šminkanju, a kaže da je puno vremena provela razmišljajući o tome kako sakriti svoju psorijazu. S dečkom je prekinula te odlučila postati vizažistica i na internetu javno pokazivati kako šminkom mijenja svoje lice prekriveno crvenim točkama. Želi motivirati i druge ljude koji imaju slične probleme te im pomoći da vrate svoje samopouzdanje i ponovno se osjećaju lijepima i privlačnima.

Najnovije