Muškarac je podijelio što je osjećao u komi i otkrio kako mu je to pomoglo da se oprosti od mame

Muškarac je podijelio što je osjećao u komi i otkrio kako mu je to pomoglo da se oprosti od mame
3K
Gubitak člana obitelji težak je trenutak, pogotovo kad se s njim ne možeš ni oprostiti. Jednom muškarcu je majka zbog teške bolesti završila u komi, no on je znao kako će je posljednji put pozdraviti jer je i sam bio u komi. Svoju tužnu priču podijelio je na internetu...

"Tjedan dana sam bio u komi nakon operacije. Dok sam ležao, moja mama mi je pričala, a ja se sjećam svega što mi je govorila. Pričala je o tome kako me odgajala, o smiješnim stvarima koje sam radio kao dijete itd...

Umrla je 2007. godine, a prije smrti je i ona pala u komu. Znali smo da se neće više probuditi pa sam joj govorio kako je bila odlična majka. Satima sam joj pričao, sve do njenog posljednjeg izdisaja. Nadam sam se da me čuje... Nisam baš uvijek bio dobar sin.

Dodatak: Hvala svima. Dok sam gledao stare fotografije, osjećao sam se i dobro i loše. Ona je bila moja najveća podrška u životu. Fali mi.

Dodatak 2: Hvala vam još jednom. Netko me pitao od čega je umrla. Šest godina se borila protiv raka. Otac me taj dan zvao u 8 ujutro i rekao mi da je mama spremna da nas napusti. Put koji inače vozim 40 minuta prešao sam u duplo manje vremena. Taj tjedan je dobila 2 nova unučića i baš je taj dan bio prvi kad su bebe smjele izaći iz bolnice pa ih je imala priliku upoznati i držati. Svi smo se od nje pozdravili. Do navečer sam sjedio pored nje. Bilo je to prije 9 godina, još uvijek boli."

Počeli su stizati i komentari drugih ljudi, od kojih su neki potvrdili da su imali slična iskustva. Jedna od osoba otkrila je da je njen otac satima pričao djedu koji je bio u komi i umirao. Dok mu je pričao o staroj glazbi, djed se nakratko probudio i ispravio oca jer je pričao o pogrešnom pjevaču. Zvuči pomalo nevjerojatno, zar ne?

Najnovije