Ožalošćena obitelj dobila je misterioznu poruku u obliku crvene ptičice

Ožalošćena obitelj dobila je misterioznu poruku u obliku crvene ptičice
4K
Gubitak voljene osobe jedna je od najtežih stvari kroz koje ljudi moraju proći u svojim životima. Ova obitelj je također izgubila voljenog člana, no dobili su poklon koji ih je uvjerio da ih baka još uvijek nije napustila.

Dorothy Booth umrla je u svojoj 98. godini života, no prije smrti pričala je svojim kćerima što će se dogoditi kad umre. Par puta su razgovarale o tome, a baka je u šali obećala da će, kada uđe u raj, obitelj poslati znak kako bi im javila da je dobro. "Pošalji nam crvenog kardinala!", rekle su kćeri. Crveni kardinali su joj zbog veličanstvenog izgleda uvijek bili najdraže ptice.

To se nakon njene smrti i dogodilo. Jednog dana su igrali društvene mreže kad su odjednom čuli zvukove na prozoru. Kad su pogledali što to lupka, vidjeli su da je zaista riječ o crvenoj ptičici.

Proveli su neko kraće vrijeme s pticom kako bi se na neki način još jednom "pozdravili" s preminulom bakom, a onda su je odlučili vratiti u prirodu. Pustili su je na slobodu, no ptičica se vraćala i sletjela jednoj kćeri na rame. Nisu mogli vjerovati što se događa. "Ovo je bio odgovor na naše molitve.", rekle su kćeri.

Emotivni trenutak možete pogledati na sljedećem linku: https://www.youtube.com/watch?v=Qp4gBYMFBAQ

Najnovije