Žena posvojila dječaka kojeg nitko nije htio, 27 godina kasnije je saznala što je učinio za nju

Žena posvojila dječaka kojeg nitko nije htio, 27 godina kasnije je saznala što je učinio za nju
33K
https://www.youtube.com/watch?v=x4TZthAvDco
Ingeborg McIntosh se morala boriti za svoga sina. Jordan je smješten u njen dom još dok je bio beba, a ona je dugo bezuspješno molila njegovu pravu majku za dopuštenje da ga konačno posvoji. Jordanova majka je zahtijevala da ga posvoji tamnoputa obitelj ili bar "miješana" obitelj u kojoj bi jedan roditelj bio tamnije boje kože. Nakon nekoliko godina je ipak uspjela i to samo zato što ga nitko drugi nije htio.

Dva desetljeća kasnije Ingeborg je saznala za svoje zdravstvene probleme nakon čega joj je rečeno da će trebati novi bubreg. Ono što nije znala je da je njen posvojeni sin Jordan vrlo brzo reagirao. Kada je saznao njene probleme, Jordan se dobrovoljno prijavio za testiranje i saznao da je pogodan donor. "Nadam se da ću moći još puno toga učiniti za nju u sljedećim godinama, no u ovom trenutku, ovo je najmanja stvar koju za nju mogu učiniti.", rekao je tada.

"Htio sam joj se zahvaliti za sve što je učinila za mene dok sam bio dijete. Htio sam pokazati koliko je cijenim.", objasnio je u suzama. Operacija je dobro prošla, a Jordan se nada da će njegova priča motivirati i druge ljude da pomažu ostalima, pogotovo svojim bližnjima.