Odrasli muškarac odlučio je živjeti kao pas, njegova "vlasnica" ga vodi u šetnje i hrani ga iz posudica

Odrasli muškarac odlučio je živjeti kao pas, njegova "vlasnica" ga vodi u šetnje i hrani ga iz posudica
8K
Svi mi imamo hobije. Neki su čudniji od ostalih, no većina ljudi ipak ne prelazi granicu normalnog te se bavi stvarima koje ih drže u formi i zabavljaju. Jedan muškarac je ipak odlučio prijeći granicu te živjeti kao pas, točnije dalmatiner.

32-godišnji Tom Peters se pojavio i u britanskom jutarnjem programu te s vlasnicom objašnjavao zbog čega mu se sviđa nošenje neobičnog kostima i ponašanje psa. Kaže da mu kostim pomaže da se skroz uživi u ulogu psa koje očito obožava. Spava u kavezu, odlazi u šetnje, a svoje obroke jede iz posudica kakve obično koriste psi. Kada nije u kostimu, Tom radi kao tehničar rasvjete u kazalištu.

"Ljudima to nije normalno, no mi to činimo iz zabave, želim da se prema meni odnosi kao prema psiću. Nema to veze sa seksualnošću, ovo je način života kojim se udaljavamo od stresa i briga oko novca iz stvarnog života.", objasnio je dalmatiner Tom. Vlasnica mu je bivša zaručnica, Rachel Watson. Od braka je odustala zbog njegovog čudnog načina života, no priznaje da su sada "najbolji prijatelji" i u još posebnijem odnosu.

Najnovije