Nakon što je dobio otkaz, mladi doktor je uzeo stol i stolicu pa napravio nešto neočekivano

Nakon što je dobio otkaz, mladi doktor je uzeo stol i stolicu pa napravio nešto neočekivano
5K
Rodrigo Ferreira Gomes je mlad i dobar doktor, međutim, dogodilo mu se nešto što nijedan pošten radnik ne želi doživjeti. Bolnica u kojoj je radio jednostavno ga je zamijenila drugom osobom. "Kad sam stigao na posao, u mom uredu je bio drugi doktor. Nitko me prije toga nije informirao o tome niti mi je rekao zbog čega sam izgubio posao.", rekao je 31-godišnji Brazilac.

Rodrigova doktorska karijera ipak nije završila na ovako ružan način. Nije tek tako htio odustati od pacijenata koje je liječio više od 6 godina. Obećao im je da će se vratiti. Zbog toga je uzeo stol, stolicu, namjestio svoj vanjski ured u neposrednoj blizini bolnici i počeo ljudima pružati pomoć. Ubrzo se napravio čitav red ljudi koji su čekali da ih mladi doktor pregleda i podijeli par savjeta.

"Moji pacijenti su nisu znali što se dogodilo pa sam im objasnio da sam dobio otkaz. Obećao sam im da ću i dalje brinuti o njima. Zamolio sam ih da me pričekaju pa otišao kući i dovezao stol i stolicu.", objasnio je Rodrigo medijima koji su podijelili priču o njegovoj lijepoj gesti.

Najnovije