Nakon što je saznala da njena kćer vrijeđa drugu učenicu, smislila je savršenu kaznu i uzburkala javnost

Nakon što je saznala da njena kćer vrijeđa drugu učenicu, smislila je savršenu kaznu i uzburkala javnost
20K
Iako joj je Kaylee pokćerka, Ally Olsen ju je uvijek smatrala svojoj i ponašala se prema njoj kao da ju je ona rodila. Odgojila ju je da bude dobra djevojčica i odlična učenica i upravo zbog toga ju je iznenadila vijest da njena Ally vrijeđa drugu učenicu. Razlog? Odjeća.

Kako je rasla, Ally je sve više pažnje posvećivala odjeći. Uvijek je pratila aktualnu modu i trendove pa su je ostale djevojke iz razreda smatrale "cool" osobom od koje su uzimale modne savjete. Međutim, u jednom trenutku je počela vrijeđati učenicu kojoj moda nije bila na listi prioriteta. 11-godišnja Ally joj je govorila da nosi ružnu odjeću jadne kvalitete, zbog čega je učenica nerijetko i plakala. Čak se htjela prebaciti u drugu školu.

Kad je Kaylee saznala za to, znala je da mora nešto poduzeti. Znala je da je Ally u duši dobra i pametna djevojčica, no trebalo joj je objasniti da neke stvari jednostavno nisu u redu. Obavila je ozbiljan razgovor s njom, no kasnije je saznala da Ally i dalje vrijeđa onu istu učenicu. Zbog toga je Kaylee smislila novu kaznu.

Jednog dana je svojoj Ally predložila da skoknu do shopping centra kako bi kupili odjeću. Djevojčici zaluđenoj modom ova se ideja naravno svidjela, no nije joj se svidjelo kad je shvatila da je Kaylee nakupovala svu onu odjeću za koju je djevojčica tijekom shoppinga rekla da je ružna. Modernu odjeću joj je oduzela pa je Ally morala školu u svojoj novoj "ružnoj" odjeći. Kad su joj se ostala djeca počela smijati, djevojčica je shvatila da je vrijeđanje druge učenice bilo pogrešno. Ispričala joj se i nikad više joj nije rekla nešto loše u vezi njene odjeće.

Iako je kazna bila itekako efikasna, ova priča je uzburkala javnost jer mnogi roditelji tvrde da sramoćenje nije način kojim se postiže nešto pozitivno. Drugi pak tvrde da je ova ideja bila pun pogodak. Što vi mislite o ovome?

Najnovije