Mama je napisala kako je "naručila" svoju bebu s Downovim sindromom, njena priča je osvojila srca javnosti

Mama je napisala kako je "naručila" svoju bebu s Downovim sindromom, njena priča je osvojila srca javnosti
5K
Nakon više pokušaja i neuspjele In vitro oplodnje, Jessica Egan i njen muž konačno su saznali da će dobiti bebu. Međutim, nalazi su u 11. tjednu trudnoće otkrili da će njihova beba imati Downov sindrom.

"U tom trenutku sam se osjećala grozno. Odmah sam počela razmišljati o tome kako moja beba neće biti prihvaćena od strane drugih i kako njeno rođenje neće biti slavljeno kao u slučaju ostale djece. Sljedećih par dana sam provela kod kuće, u suzama. Bojala sam se bilo kome reći ovu vijest."

Međutim, njeno mišljenje se promijenilo, pogotovo nakon rođenja njihove kćerkice. "Shvatili smo da Downov sindrom nije ništa čega bismo se trebali bojati.", priznala je novopečena mama koja je nakon nekog vremena na Facebooku napisala prekrasnu priču o tome kako je "naručila" svoju bebu:

"U svojoj narudžbi sam tražila normalnu količinu kromosoma. I ostali su takvu dobili pa sam htjela i ja. Ubrzo nakon toga su mi javili da je moja narudžba zaprimljena i da su mi besplatno dali dodatan kromosom te da će sve biti dostavljeno za 9 mjeseci. Molim?! Bila sam ljuta! Sve one savršene narudžbe na Instagramu NISU imale dodatni kromosom. Ok, odlučila sam da je narudžba s dodatnim kromosomom bolja od nikakve pa sam jednostavno pričekala dostavu. Sada svoju narudžbu imam 2 mjeseca i pišem vam svima kako bih vam dala do znanja da je nadogradnja na dodatni kromosom nevjerojatna! Ako vam ponude, uzmite ju! Ispod sam dodala nekoliko slika gotovog proizvoda kako biste se uvjerili da je dodatni kromosom dodatno sladak, poseban i prekrasan. Toliko dodatnog užitka. Ponovno bih je uzela."

Njena priča je dobila preko 300 tisuća lajkova. :)

Najnovije