Mama je s bebom u rukama dijelila poklončiće ostalim putnicima, osvojila je njihova srca ovom porukom

Mama je s bebom u rukama dijelila poklončiće ostalim putnicima, osvojila je njihova srca ovom porukom
5K
Nitko ne voli kad kraj njega tijekom putovanja sjedi malo dijete koje cijelo vrijeme plače, pogotovo kad je riječ o nekom dužem putovanju. I mami iz ove priče je to bilo jasno pa je pronašla način da se sprijatelji s ostalim putnicima i osvoji njihova srca. Jedan od putnika je kasnije na Facebooku napisao što se dogodilo, a podijelio je i nekoliko slika.

Dave Corona napisao je da je išao na 10-satni let od Seoula (Južna Koreja) do San Francisca. Putnici su polako sjedali na svoja mjesta i pripremali se za let kad su odjednom vidjeli ženu s bebom koja svakom putniku dijeli male vrećice. Nije tražila nikakav novac, bili su ovo pokloni. U vrećicama su bili slatkiši, čepići za uši i papirić na kojem je pisalo:

"Bok, ja sam Junwoo i star sam 4 mjeseca. Danas s mamom i bakom idem u posjet tetki koja živi u SAD-u. Malo sam uplašen i nervozan jer mi je ovo prvi let u životu, što znači da ću možda plakati i biti preglasan. Pokušat ću biti tih, no ne mogu ništa obećati. Zbog toga je moja mama pripremila malu vrećicu s poklonima za tebe! Unutra su slatkiši i čepići za uši. Molim te, koristi ih kada postanem preglasan. Uživaj u putovanju. Hvala!"

Svima se mamin poklon jako svidio, a putnici nisu imali priliku koristiti čepiće za uši jer Junwoo na kraju nije ni plakao. Dave Corona se odlučio zahvaliti brižnoj mami dijeljenjem ove priče na društvene mreže. Ljudima je ova priča bila presimpatična.