Godinama su radili zajedno, a onda su sasvim slučajno saznali nešto potpuno neočekivano

Godinama su radili zajedno, a onda su sasvim slučajno saznali nešto potpuno neočekivano
16K
27-godišnji Nathan Boos iz SAD-a živio je normalan život. Završio je školu za zavarivača, a nakon nekog vremena pokrenuo vlastiti posao s kamionima. Posao mu je bio uspješan, baš kao i privatni život. Upoznao je ljubav svog života, Nicole Marie Hein s kojom se planirao vjenčati.

Uglavnom je razmišljao o sadašnjosti. Prošlost mu nije bila toliko bajna jer su ga roditelji nakon rođenja napustili. Iako je u njegovoj prošlosti bilo puno nerazjašnjenih detalja, Nathan nikad nije pokušavao saznati tko su njegovi pravi roditelji. Tako je ostalo sve dok nekoliko godina kasnije nije počeo voziti za jednu drugu tvrtku. U njoj je upoznao puno novih prijatelja, između ostalog i jednog starijeg muškarca. Bio je to 55-godišnji Robert Degaro, vozač koji se u tvrci zaposlio tek nekoliko mjeseci prije Nathana. Odlično su se slagali, dodali su se i kao prijatelji na Facebooku.

To je primijetila Nathanova pomajka. Jednog dana mu je odlučila otkriti tajnu o čovjeku s kojim se već neko vrijeme družio na poslu. Nathana je pozvala u sobu, otvorila njegov Facebook profil i rekla mu: "Htjela sam ti samo reći da si na Facebooku dodao svoga biološkog oca kao prijatelja.". Nathan naravno nije mogao vjerovati što čuje. Odmah je htio i Robertu, svome biološkom ocu, ispričati ono što je upravo saznao. I Robert je bio šokiran činjenicom da je radio s mladić za kojeg nije ni znao da je zapravo njegov sin. Nathanu je objasnio da je, kad je bio mlađi, bio s osobom s kojom je bilo teško imati stabilnu vezu. Nisu imali ni dovoljno novca pa su se teška srca odlučili dati Nathana na posvajanje.

"U to vrijeme nisam bio pretjerano brižan otac. Njegova biološka majka je odabrala bračni par kojem je dopustila da posvoje njihovog sina.", objasnio je u intervjuu za medije koji su napravili prilog o njihovoj nevjerojatnoj priči. Nathan i Robert još uvijek ne mogu vjerovati što im se dogodilo. Robert je ponosan što je njegov sin posao kvalitetna i marljiva osoba, a Nathan je bio presretan što mu je biološki otac mogao doći na vjenčanje.

Najnovije