Policiji je prijavio krađu, no umjesto njih, pomogao mu je maskirani superheroj i vratio mu bicikl

Policiji je prijavio krađu, no umjesto njih, pomogao mu je maskirani superheroj i vratio mu bicikl
4K
Jedan muškarac iz Londona koji je htio ostati anoniman, ali se u svojoj objavio nazvao Mark, nedavno je ostao bez bicikla. Bicikl koji inače košta 900 funti našao je u oglasniku i platio ga samo 90 funti, no svejedno mu je bilo žao što ga je netko ukrao. Išao je na policiju kako bi prijavio krađu, no znate kako to završi - nisu poduzeli apsolutno ništa jer nije riječ o nečemu skupocjenom.

Mark je već bio odustao, no onda je jednog dana dobio poruku s nepoznatog broja u kojoj je pisalo: "Imam tvoj bicikl, mogu li ga vratiti sutra navečer?". Mislio je da ga netko od prijatelja zeza, no svejedno su dogovorili susret i primopredaju ukradenog bicikla. Sljedećeg dana se čovjek stvarno pojavio... i to ne bilo kakav čovjek. Došao je lik s kacigom i maskom na glavi te mu vratio bicikl.

"Superheroj" koji je pronašao tuđi bicikl nazvao se "The Peddler" i na internetu otkrio kako je došao do ukradenog bicikla. Na jednom oglasniku pronašao je bicikl čija slika odgovara opisu Markovog ukradenog bicikla. Lopovu je zaprijetio da će zvati policiju pa mu je ovaj jednostavno predao bicikl. Maskirani muškarac je rekao da se ovom neobičnom aktivnošću počeo baviti nakon što su i njemu ukrali bicikl. Tada se loše osjećao pa je odlučio nešto poduzeti kako bi pomogao drugima.

Neobična priča. Na kraju su svi bili sretni. Mark je dobio svoj bicikl, a "The Peddler" je postao popularan na internetu iako neki kažu da postoji vjerojatno da je on zapravo osoba koja je ukrala bicikl. Što vi mislite? Je li "The Peddler" sumnjiv tip ili poštenjačina? :)