Čovjek iz Bolivije pronašao je način kako spasiti gladne ulične pse, isto to možete učiniti i vi

Čovjek iz Bolivije pronašao je način kako spasiti gladne ulične pse, isto to možete učiniti i vi
3K
Broj uličnih pasa se u mnogim državama sve više povećava. Jedna od takvih država je i Bolivija. Zbog toga je Fernando Kushner iz La Paza poduzeo nešto kako bi pomogao mnogim napuštenim uličnim psima.

Sve je počelo kada je Fernando, nekada uspješni poslovni čovjek, prije 4 godine upoznao napuštenog psa. Slučajno ga je ugledao kad je izlazio iz zgrade u kojoj je imao yoga trening. Dao mu je komad sendviča, a pas mu se zahvalio lizanjem. Isto to je ponovio i sljedeće večeri. Fernando je odlučio dati otkaz i odustati od svoje uspješna karijere u marketingu kako bi imao vremena hraniti što više pasa. Sada svakodnevno hrani stotine pasa. Svaki dan napravi 2 kruga po gradu kako bi se uvjerio da su svi psi nahranjeni.

Osim toga, muškarac iz Bolivije radi i kao volonter u skloništu. Ljude moli da odustanu od kupnje skupih rasnih pasa i da udome one napuštene kako bi im dali priliku za novi život. Isto tako moli ostale ljude da pokušaju hraniti napuštene životinje u svojim gradovima, bar jednog ako to mogu. Ipak je riječ o živim bićima koja nisu kriva za situaciju u kojoj su se našli.

Najnovije