Dječak je htio poslati pismo preminulom ocu, od poštara je dobio odgovor koji je dirnuo javnost

Dječak je htio poslati pismo preminulom ocu, od poštara je dobio odgovor koji je dirnuo javnost
5K
Da bi postao heroj, ne trebaš posjedovati supermoći ili imati onaj veliki plašt kao Superman. Ne trebaš spasiti grad ili pobijediti zlikovce. Djela koja nekome uljepšaju dan obično prođu neprimijećeno i malo tko uopće čuje za njih. Zbog toga je lijepo vidjeti slučaj kada dobro djelo završi u medijima, dirne ljude i potakne ih da budu bolje osobe.

Otac sedmogodišnjeg Jasea nije više živ, no njegov dječak je uvjeren da ga tata gleda s neba. Zbog toga je Jase htio svome ocu za rođendan poslati čestitku koja je trebala stići u raj. Poštara je zamolio da dostavi pismo te mu se zahvalio. Nekoliko dana kasnije, dječak je dobio odgovor:

"Dragi Jase, dok smo dostavljali tvoju poštu, došlo je do određenih problema pa sam ti se htio javiti kako bih ti potvrdio da je tvoje pismo uspješno dostavljeno tati. Bilo je teško zaobići zvijezde i ostale svemirske objekte na putu do raja, međutim, budi siguran da je ova važna pošta dostavljena. Prioritet Royal Maila je sigurno slanje pošte naših klijenata. Znam koliko je važna tvoja pošta i zbog toga ću učiniti sve kako bih i dalje sve dostavio do raja.

S poštovanjem,
Sean Milligan."

Ovo pismo je istopilo srce mnogih ljudi nakon što je završilo u medijima. Lijepo je vidjeti da radnici pošte nisu ignorirali dječakovo pismo i da su se potrudili razveseliti ga. Jaseova mama se zahvalila poštaru koji je čestitku "dostavio" njenom pokojnom mužu.

Najnovije