Pronašli su djevojku koja je lajala i hodala kao pas, kasnije su otkrili šokantnu istinu o njoj

Pronašli su djevojku koja je lajala i hodala kao pas, kasnije su otkrili šokantnu istinu o njoj
29K
https://www.youtube.com/watch?v=ar-fWppZ0JE
Ako ste mislili da je Mowgli iz Knjige o džungli jedino dijete koje je živjelo sa životinjama, onda će vas ova priča iznenaditi. Ovakvih slučajeva ima i u stvarnom svijetu, a jedan takav primjer je Oksana Malaya iz Ukrajine o kojoj su snimljeni brojni dokumentarni filmovi.

Oksanini roditelji bili su alkoholičari koji nisu previše brinuli o njoj. Kad je imala samo 3 godine, roditelji su, vjerojatno pijani, ostavili djevojčicu vani preko noći. Kako bi se bar malo ugrijala, legla je kod pasa i tako održala svoju tjelesnu temperaturu. Kao da to već nije bilo dovoljno, roditelji ni sljedećeg dana nisu ni primijetili da Oksana nije u kući. Tako je nastavila živjeti sa psima i s njima dijeliti hranu. Djevojčica je učila od pasa i sve više se ponašala kao jedna od njih.

Sve se ovo nastavilo do njene 9. godine života kad je jedan od susjeda primijetio da djevojčica živi sa psima. Odmah je to prijavio policiji, a kad su došli po nju, Oksana nije znala pričati, hodala je na rukama i nogama, lajala i jela kao pas, a nije se mogla prepoznati ni u ogledalu. Kasnije je odvedena u dom za djecu gdje su je liječili i učinili da se ponaša kao čovjek. Danas ima 35 godina, zna normalno komunicirati i navodno radi na jednoj farmi. Pogledajte kako je izgledao njen život i što su snimili nakon što su je pronašli.

Najnovije