Čaša mu se u autu slučajno otvorila, konobara je odmah prijavio policiji kad je vidio ovo

Čaša mu se u autu slučajno otvorila, konobara je odmah prijavio policiji kad je vidio ovo
8K
https://www.youtube.com/watch?v=-NCbmu5ZXcY
Trebao je to biti običan ručak u restoranu, no ono što su Ken i Julie Yeardon iz američkog grada Syracuse doživjeli, natjeralo ih je da konobara bez previše razmišljanja prijave policiji.

Bračni par je naručio piletinu s kuhanom brokulom i sve je izgledalo odlično dok brokulu nisu stavili u usta. Bila je tvrda, kao da je nisu dovoljno skuhali. Julie je zvala konobara i zamolila ga da brokulu bolje skuhao, no činilo se da se konobar iz nekog razloga naljutio. Kad se vratio, Ken ga je pitao konobara jesu li ga nekako uvrijedili jer je izgledao jako živčano u njihovoj blizini. Sa smiješkom im je odgovorio da je sve u redu, ali...

Nakon ručka Ken je platio račun i naručio sok za van te zajedno s Julie krenuo kući. Kad su sjedali u auto, čaša se slučajno otvorila, a onda je stariji muškarac primijetio nešto odvratno. Netko mu je pljunuo u čašu iz koje je pio. Ken je bio uvjeren da je to djelo živčanog konobara pa se vratio i pitao ga zbog čega je to učinio. Konobar je naravno odgovorio da ne zna ništa o tome, no Ken nije odustao. Ovaj slučaj je prijavio policiji koja je kasnije DNK analizom otkrila da je slina iz čaše zaista bila konobarova.

Najnovije