Lik je slikao hranu koju je dobio u skupom restoranu, mnogima gotovo ništa od toga ne izgleda jestivo

Lik je slikao hranu koju je dobio u skupom restoranu, mnogima gotovo ništa od toga ne izgleda jestivo
6K
Malo je onih restorana koji se mogu pohvaliti da imaju Michelinove zvjezdice, posebno priznanje koje gostima garantira vrhunsku hranu i uslugu. Rus koji se na internetu predstavio pod korisničkim imenom "narian88"  odlučio je sebi ispuniti želju i posjetiti jedan takav restoran.

Odabrao je restoran s 1 Michelinovom zvjezdicom jer je o njemu čuo puno dobrih stvari. Nalazi se u Stockholmu, glavnom gradu Švedske. Bilo je još restorana s Michelinovom zvjezdicom u blizini, no bili su toliko skupi da nije ni razmišljao o odlasku na takva mjesta.

Restoran je posjetio sa suprugom. U restoranu je bilo samo 16 stolova, velikom većinom za 2 osobe. Priznao je da je očekivao nešto spektakularnije, no važnija je hrana, zar ne? Jelovnik je bio sastavljen na poseban način. Nisu mogli odabrati samo jedno jelo, nego su morali uzeti čitav set koji se sastoji od 5-6 jela. Odabrali su onaj od 6 te slikali sve što su dobili.

Hrana ih je poprilično iznenadila. "Super. Otputovao sam u Švedsku kako bih jeo bakine rotkvice.", napisao je u jednom od svojih komentara. Pogledajte što su sve dobili u setu vrhunske hrane koju su platili oko 200 eura. :)