Strogi profesor nema ni ženu ni djecu, njegovi učenici su slučajno saznali istinu koja ih je začudila

Strogi profesor nema ni ženu ni djecu, njegovi učenici su slučajno saznali istinu koja ih je začudila
7K
https://www.youtube.com/watch?v=8w-fduifHII
Jim O'Connor strogi je vijetnamski veteran koji predaje matematiku u školi, a po njegovom ponašanju se odmah vidi da je riječ o nekadašnjem vojniku jer svoj posao shvaća vrlo ozbiljno i jako je discipliniran.

U školi nije bio jedan od omiljenih profesora. Njegovi učenici su otkrili da im nije bio pretjerano drag jer je uvijek ozbiljan, čak je i sam izjavio da škola ne treba biti zabavna. Ne dopušta nikakva glupiranja u učionici, a pokušaje prepisivanje strogo kažnjava.

Međutim, ono što su njegovi učenici vidjeli u školi samo je dio Jima O'Connora. Bili su itekako iznenađeni kad su saznali pravu istinu o njemu. Jednom prilikom su sasvim slučajno saznali da njihov profesor vrlo često volontira u lokalnoj bolnici. Prvi je na top listi darivatelja krvi, a u slobodno vrijeme brine o bolesnim bebama. "Hladni profesor" zapravo je vrlo topla osoba koja svoje slobodno vrijeme posvećuje drugima.

Jim uživa u druženju s bebama jer nema ni ženi ni djecu, kaže da mu je ovo puno bolje od samačkog života. Donirao je preko 250 litara krvi.

Njegova priča je završila u medijima, a njegovi učenici su bili jako iznenađeni i promijenili su mišljenje o starijem muškarcu za kojeg su bili uvjereni da je hladan, dosadan i prestrog.